4 portionsbitar torskrygg
1 dl pesto
1/2 dl riven parmesan
8-10 cocktailtomater
Salt, svartpeppar
(2 dl grädde)
Gör såhär
Sätt ugnen på 220 grader (varmluft).
Dela portionsbitarna på hälften och placera ut dem i en oljad ugnsform.
Salta och peppra!
Bred ut ett tjockt lager pesto på varje torskbit.
Riv över parmesan.
Dela cocktailtomaterna och lägg ovanpå fisken, salta och peppra lätt.
(Om du vill, kan du tillsätta vispgrädde i botten på formen)
Gratinera i 10 min.
Egen pesto (smakar bäst ;)
1 kruka basilika
2 pressade vitlöksklyftor
1/2 dl finriven Parmesan
50 g pinjenötter
1/2 dl olivolja
Salt
Svartpeppar
Mixa samman med mixerstav, späd med mer olivolja om det blir tjockt!
Lycka till! Hoppas det smakar!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar