Perfekt efterrätt, "fredagsmys" eller "lördagsgodis" när man kör #godisstopp!
2 ägg
1 banan
1 tsk vaniljpulver
3 msk kakao
1 krm salt
1 dl mandelmjöl
1 dl kokosflingor
0,5 msk fiberhusk
0,5 dl kokosolja el. smält smör
(ev. 1 msk honung el. sötning, vi kör utan)
Sätt ugnen på 175 grader (varmluft).
Mixa banan och ägg med mixerstav.
Tillsätt fettet.
Blanda de torra ingredienserna och rör ned.
Fördela smeten i sex muffinsformar, gärna i silicon, annars i pappformar i muffinsplåt.
Grädda i 6-8 min, håll lite koll, alla ugnar är olika, de ska vara kladdiga i mitten!
Servera med vispad grädde (eller kokosgrädde) smaksatt med vaniljpulver, toppa med jordgubbar, eller andra bär.
Hoppas ni gillar det!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar