4 kycklingfiléer
2 buffelmozzarella
2 dl grädde
1 zucchini
6 färska champinjoner
6 cocktailtomater
Salt, svartpeppar
Snabb pesto (mixa med mixerstav;
1 kruka basilika, 2 vitlöksklyftor, 0,5-1dl olivolja, 0,5 dl pinjenötter)
Sätt ugnen på 175 grader.
Skiva zucchini tunt och lägg i botten på en gratängform, salta och peppra lätt.
Skär kycklingfiléerna i mindre bitar och lägg dessa på zucchinin. Salta och peppra lätt.
Bred ut all pesto över kycklingen.
Skiva champinjoner och fördela över peston, dela cocktailtomaterna och fördela i formen.
Skiva mozzarellan och placera överst, toppa med pinjenötter.
Häll över grädden.
Gratinera i ca 35 minuter (beroende på hur tjocka bitar du skurit. Håll lite koll. Blir det färg snabbt kan du lägga över lite folie!
Hoppas det smakar!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar